anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce metode naturale pentru indreptarea vederii (miopie) cunoasteti? Mersi mult! ))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Ahhh...saracutele de noi, eu am miopie 0, 7 si 1.00 creed ca mi sa mai marit, la tine cum e, cred ca o sa mor daca mai port ochelariicrying

| FlorenceVi a răspuns:

Mananca multi morcovi (in mancare, cruzi), lapte si incearca sa nu privesti decat cu un ochi (de ex celalalt sa fie acoperit), fiindca de la miopie este un singur pas pana la strabism, adica ochii crucisi, cum zicem noi. eu am Astigmatism si port ochelari cu lentila pentru departare. nu am dioptria mare, am 0.5 la mbii ochi, si mie la fel mi-a recomandat medicul oftalmolog happy

| doctoressa a răspuns:

Buna! Corectarea miopiei se poate face cu ochelari, lentile de contact sau chirugical. Metode naturale (adica pus diverse ierburi/ceaiuri s.a.m.d. in ochi) nu iti recomand sa incerci pentru ca risti sa faci complicatii. Poti citi mai multe despre tratamentul miopiei aici: http://www.i-medic.ro/boli/miopia
Multa sanatate!

| Anna979 a răspuns:

Ana >>la mine din fericire nu este atit de grava.insa pe masura ce trece timpul se complica mai mult...nu ar fi atit de greu, insa am defectul de a face ceea ce imi provoaca rau * citesc mult, stau la calculator etc.* iar ochelarii...doar in ocazii speciale ii port, altfel nu.
mersi pentru sfaturi tuturor...))