anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre anticonceptionale? Mi-au fost prescrise antibebe, dar as vrea sa stiu ce dezavantaje au. Ce schimbari au loc in organism? Menstruatia cum se manifesta dupa tratament cu acestea? As dori sa aflu cat mai multe. V-as ruga, pe cat se poate, fara site-uri, am cautat si eu destul pe internet si acum as vrea sa aud din propria voastra experienta ce se intampla, etc. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Îți propun să citești acest topic.

http://www.tpu.ro/......ntrebe-un/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Pot accentua sau crea stări de depresie,anxietate,dureri de cap,dau poftă de mâncare(Nu îngraşă!), dacă mănânci în exces, te îngraşi, dar nu de la ele ci de la pofta de mâncare.
Sfat, mai bine foloseşti tu prezervativ!
Te pup!

| Privacy a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamna doctor mi-a prescris antibebe pentru reglarea menstruatiei deoarece imi este cam neregulata. Si eu as folosi mai degraba prezervativul pentru protectie, nu anticonceptionalele. Insa sunt cam ''fortata'' sa le iau.

| Privacy a răspuns:

P.S: trebuie sa iau antibebe pentru reglarea menstruatiei, nu pentru ca vreau sa le folosesc ca mijloc contraceptiv, inclin spre prezervativ, insa aici. chiar nu stiu ce sa fac. Mai ales daca e spre binele meu, pentru reglarea menstruatiei.