anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce parere aveti despre ceaiul natural ColonHelp? a incercat cineva?
eu am 14 ani si am probleme de un an si ceva cu gazele intestinale continue.am luat foarte multe pastile. mia mai trecut. dar in continuu am aceasta problema.
unii zic ca ceaiul este foarte bun pentru curatarea colonului iar altii ca este pentru slabit.
vreau un raspuns adevarathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci Colon Help e.pentru toate chestiile:curata colonul, hraneste parul si chiar e bun.incearca.Eu nu-l folosesc ca n-am nevoie dar cunosc pe cineva si spune ca face minuni sa zic asa...dai si tu funda? ca mai mult nu stiu ce sa scriu ca n-am inspiratielaughing

2 răspunsuri:
| chiruioana a răspuns:

Incearca si cu produse pe baza de aloe vera. Pentru mai multe detalii suna la 0743115140.

| anotza a răspuns:

Pai e foarte bun si mama mea are mari probleme cu colonul si foloseste ori de cate ori are nevoie si simte mult mai bine adica na iti rezolva toate problemele si nu o sa mai ai probleme daca bei zilnic sau depinde cand ai nevoie si cand nu te simti bine.
Incearcal nu cred ca o sa iti para rau!