| edoppler a întrebat:

Ce parere aveti despre Emetostop (contra raului de masina)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnielaIoana a răspuns:

Emetostopul este recomandat pentru raul de miscare si nu este indicat copiilor sub 12 ani.Se i-a cu o ora inainte de plecare. Poti lua Emetostop(daca ai peste 12 ani)sau poti lua Cocculine.Cocculine este un produs homeopat si se i-a cu o zi inainte de plecare si in ziua plecarii.Se i-au 2 comprimate de 3 ori pe zi.Acestea se dizolva in gura.

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este foarte bun si eficient daca il bei cu jumatate de ora inainte de plecare.

| ellutza a răspuns:

Probabil e bun, daca este recomandat pentru asa ceva. Eu iau coculine pentru rau de zbor, de cativa ani m-am vindecat de raul de masina, aveam mari probleme inainte. este bine sa iei ceva, pentru ca nu are nici un sens sa calatoresti fiindu-ti rau. Sanatate

| DumiY a răspuns:

Buna!
Nu am incercat niciodata insa eu iau metroclopramid este destul de bun sau emetin sunt niste pasile naturiste facute din plante.
Pa, pa!