| Corina_7356 a întrebat:

Buna ce pot face pentru a avea o imunitate buna? dar...la negi? ce as putea face sa nu iau? chiar daca stau la persoana 3 zile? As dori sa raspunda niste experti! nu copii care nu au ce face! ddau funda si voturi pentru rasp bune

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru o imunitate mai bune trebuie sa faci sport in aer liber macar o ora pe zi si sa mai stai, la soare, inca minim o ora in fiecare zi. Sa mananci corect, mancare gatita in casa, lactate, fructe si legume proaspete, sa nu mananci fast-food, sa nu bei sucuri, conserve sau semipreparate din comert. Sa nu fumezi sau sa stai langa fumatori, sa nu consumi alcool. Sa dormi suficient si regulat (adica sa te culci cam la aceeasi ora si sa te trezesti cam la aceeasi ora).
In legatura cu negii: e important sa nu folositi aceleasi obiecte de imbracaminte sau aceleasi prosoape.

3 răspunsuri:
| GenetiX a răspuns:

Bacteriile care provoca negii aceia au o viata relativ scurta. Ar fi suficient sa folosesti gel antibacterian si sa feresti contactul direct cu suprafata infectata a pielii. Pentru cresterea imunitatii iti recomand IMUNOSTIM (Cosmo Farm)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mananci cat mai multe produse naturale, sa faci miscare in aer liber (nu in imputitele sali pentru intretinere), sa nu faci tratament medicamentos fara un consult medical, sa te hidratezi corespunzator, sa oferi corpului odihna de care are nevoie. Iti recomand consumul de catina, atat fructul, cat si infuzii din coaja acestui arbust extraordinar.
Cel mai important, este sa razi mult si nefortat!

| danutza_2917 a răspuns:

Incearca asta pentru imunitate http://aloeveraforever.ro/articole/intarirea-imunitatii, iar in ce priveste negii nu cred ca se iau asa usor, eu am avut la mana si sotul si copii nu au luat, dar am observat ca apar atunci cand imunitatea e scazuta si dispar fara sa le faci nimic in momentul in care organismul e din nou sanatos.