Buna
foloseste masca naturala din ulei masline+ galbenus de ou+vitamina A faci o maioneza si o aplici pe par, apoi invelesti capu in folie si stai cat poti tu 3-4-5 ore apoi te speli normal, foloseste ulei de ricin, infuzie de ceai din urzica, frunze de nuc, regenereaza-ti parul o data pe luna, adica sa iti tunzi din varfuri sa te tunda cineva care este usor la mana, poate nu vor fi efecte vizibile imediat, dar rau nu iti poate face, si eu folosesc aceste mici trucuri naturale si sunt multumita
O seara buna
Am folosit ulei de masline si toate cele si nu prea vad o diferenta. poate imi sta un pic mai aranjat parul dar ca aspect tot asa e...de tuns cam il tund eu o data la 2 luni sau in fiecare...depinde.mai il las sa creasca ca sa merg la coafor sa mi-l tunda egal
Ai folosit doar uleiul de masline, dar masca cu galbenus ai folosit?
Inca nudar am sa incerc sapt viitoare
Uleiul de ricin face minuni gasesti la farmacie si e in jur de 5 lei. eu il folosesc o data pe saptamana ca masca.il pui pe par, iti prinzi parul si stai asa 3-4ore. cat mai mult, apoi te speli. o sa-ti hraneasca parul. dupa prima spalare nu o sa se duca foarte bine, dar daca te spali de doua ori pe cap se curata. uleiul de ricin e bun si pentru unghii.
Toarna cateva picaturi de ulei de argan intre palme, apoi freaca intre acestea pana cand se incalzeste. Maseaza usor scalpul asigura ca vei acoperi intreaga suprafata a parului, de la radacina catre varfuri. Acopera capul cu o folie de plastic si asteptata aproximativ o ora, dupa care te poti spala. Pentru efecte puternice, poti lasa uleiul de argan sa actioneze pa durata intregii nopti.