| Molusca a întrebat:

Bună! Ce pot face să nu îmi mai curgă un lichid alb-tulbure din vagin? Mă enervează pentru că acesta când se usucă, pătează lenjeria intimă, iar eu trebuie să mă schimb de mai multe ori pe zi. Care credeți că este rezolvarea problemei cu lenjeria intimă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Absorbantele zilnice.

| Violleta2022 a răspuns:

Bine ai venit in lumea femeilor!
Acest lucru se cheama "scurgere vaginala" si este perfect normala de la pubertate (12-13 ani), pana la menopauza (dupa 50-55de ani).
Volumul secretiei este diferit in diverse perioade ale lunii, mai abundent in perioada ovulatiei (fertile) si mai putin abundent in celelate perioade.
Spalarea organelor genitale (pasarica, cum se zice in popor) se face dimineata si seara, cu apa calduta si sapun de copii mici sau Dove (fiindca nu contine subatnte iritante). Chilotul se schimba zilnic!
In caz de scurgeri vaginale mai abundente, se foloseste un tampon de protectie, pe chilotel.