| Bibyy a întrebat:

Ce pot face sa nu mă mai simt așa deprimata, tot timpul am stări aiurea, tot timpul am senzația că sunt singura că nu-i pasa nimănui de mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate stai prea mult degeaba si atunci te gandesti la toate prostiile. Tine-te ocupata cu tot felul e chestii si n-o sa te mai gandesti la asta. Plus gandeste-te la lucrurile frumoase pe care le fac cei din jur pentru tine

| Bibyy explică (pentru Adry05):

Nu stau degeaba îs mai tot timpul ocupata cu copilul!

| BroascaCuElice a răspuns:

Sa-ti concentrezi atentia spre anumite activitati sau sa mergi la psiholog

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Trebuie că să-ți îndrepți gândurile de la tine către alții. Sunt oameni care au nevoie de ajutorul tău. Ajutandu-i pe alții, te vei ajuta pe tine.
Roaga-L pe Dumnezeu ca să-ți ofere astăzi ocazii de a-i ajuta pe alții.

| anamaria82726 a răspuns:

Asa se mai simte multa lume cand sta in casa si se plictiseste. Eu imediat ce ies afara cu prietenii imi trec toate starile de genul. Sau doar cu o persoana.