| camon12 a întrebat:

Buna ce pot sa fac sa ma ingras am 14 ani 1.71 inaltime si 54 de kilograme vreau sa ma apuc de sala sa ma striez dar nu prea am ce sa striez decat oasele de pe mine daca ma intelegeti laughing as vrea sa ma ingras dar nu foarte mult sa zic pana la 65 de kg maxim ca sa pot stria ceva sunt foarte energic si nu prea stau la masa mananc mereu pe fuga si fac totimpul sport cred ca de'aia nici nu se asimileaza! Voi ce credeti dati-mi un sfat ceva!?!?!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| teodore15 a răspuns:

Eu am 17 ani, faca sala de 4 luni, la inceput aveam 58 kg acum am 66, bine eu iau si suplimente alimentare(proteine, vitamine)astea iti maresc masa musculara si automat esti mai greu si mai voluminos. Pentru a te ingrasa trebuie sa mananci de multe ori pe zi(4-5 mese), dar nu foarte tarziu seara. Si incearca sa mananci mult dupa efort pentru ca atunci se asimileaza substantele nutritive mai bine.

6 răspunsuri:
| Tarta_Marius_1988 a răspuns:

Carne de pui. si sporthappy daca organismul tau. arde repede grasimile. nu prea ai ce face tongue

| ellutza a răspuns:

O alimentatie corecta si suplimente alimentare [ multivitaine si minerale, omega3, 6,12, si calciu cu d3 ] vei avea rezultate excelente. Trebuie sa-ti faci timp pentru masa, sa mananci variat si caloric. Dupa masa stai macar 10 sau 15 minute in pat. Bafta

| EUReKa a răspuns:

Mergi la sala, nu ai nevoie de regim. Incarca sa iei si niste suplimente nutritive. Daca te ingrasi, dupa aia ce lucrezi? Muschii sunt tot aia, sub startul de grasime

| KrisK1 a răspuns:

Carnea contine proteine.

| wewewewe a răspuns:

Maninca mai mult, nu mai fi pe fuga, si dupa 3 zile vezi cat te-ai ingrasat crede-ma la mine a mers.