anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac sa ma ingrash? Am 19 ani, am inaltimea de 1.73 si am 56 de kg dar sunt slabutasad si manank mult dar nu se punesad. un sfat pls

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Inafara ce tot ce a zis laur ca zice bine poti incerca sa iei niste pastile (stiu ca exista, nu stiu si unde) cu enzime digstive. cica ajuta corpul sa proceseze mai mult din mancare (ideea e cam asa... daca mananci si te ca** la fel de mult pastrezi o greutate, deci trecuie sa te ca** mai putin decat mananci ca sa prinzi greutate, deci enzime digestive fac asta pentru stomacul tau...or sth like that).

| vlladd a răspuns:

S-a inventat mancarea.

| ๓itนpitน a răspuns:

Eu am 15 ani, 1.72 si 50 de kg, ma intreb cum arati :?

| Adrianetc a răspuns:

Daca mananci foarte mult si nu se depune inseamna ca ai arderi foarte mari ale kaloriilor, du-te la medic sa-ti prescrie niste vitamine dar ai grjia sa nu te ingrasi mai rau decat vrei

| xRockStarx a răspuns:

Buna,
Pai, ar trebui sa mananci mancare cu mai multe grasimi, de exemplu shaorma, hamburgher cartofi prajiti, sau daca vrei ceva mai sanatos : paine, banane, fructe care ingrasa, lubenita, pepenele orice ce este sanatos. Dar totusi, cel mai bine este sa te duci la un consult la un doctor, deoarece, nu toti oamenii au corpul la fel, si tot ce ti-am zis s-ar putea sa iti faca rau.winking sper ca intr-un fel te-am ajutat. big grin

| Ciucii a răspuns:

Buna! Stai linistita pentru varsta ta esti perfecta! NU ai nimica!
happy