| oanaaa16 a întrebat:

Ce produse, de orice fel. imi pot reduce starea de somnolenta? In ultima perioada sunt foarte obosita, am si teze, si am aceasta stare. cum as putea s.o diminuez?
P.S : Produse fara cofeina happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Niste vitamine? Si daca esti obosita si corpul o cere e bine sa dormi cateva ore macar.

| oanaaa16 explică (pentru hummmer):

Nu au efect. adica iau constant vitamine. Dorm, chiar dorm. Dar nu stiu ce am. Sunt si racitaa rau de tot, si caldura asta. Vroiam ceva sa imi "improspateze" energia laughing

| hummmer a răspuns (pentru oanaaa16):

Pentru raceala incearca niste fructe bogate in vit C, pentru caldura te descurci cumva[fara aparate de aer conditionat ca mai rau fac].

Mananc la lamai, de m.am acrithee hee. Poate poate imi trece :-s

Treci la Portocale, kiwi, grapefruit, pepene galben daca zici ca esti satula de lamai...

Aaa nu, ca imi plac. Le mananc fara zahar, dar voiam sa subliniez ca si cu lamai tot aia e.

Zice google:Vitaminele Extrem Vit, impotriva somnului.
sau http://www.revistafelicia.ro/......elii.html.

O sa ma uit, dar vitaminele in nici un caz nu. prefer metodele bazate pe lefume, fructe, bauturi sau orice altceva. dar pastile nu

Tu stii mai bine ce folosesti eu doar am dat un copy/paste.