| crazygirlyo a întrebat:

ce riscuri exista la o operatie de apendicita...fiind deja infectie? sau la o operatie pentru o infectie la stomac? va rog cine stie, un prieten e in spital, se opereaza acum mi. e frica. e ceva grav? vreau cat mai multe detalii. urgent.straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Are si una si alta? Apendicita este boala cauzata de un abces, o infectie, al apendicelui. Nu este ceva periculos, operatia de apendicita s-a facut si in conditii nespitalicesti. In cazul in care apendicita este neglijata, abcesul se poate sparge si atunci devine peritonita. Peritonita este o boala grava, trebuie intervenit imediat, pe langa rezectia apendicelui trebuie curatata toata zona de orice urma de infectie.
Despre o boala de stomac nu cred ca poate fi vorba, altfel ai fi stiut de mai mult timp de asta.

2 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Operatia de apendicita este cea mai simpla operatie, dar totusi este o operatie si fiecare poate reactiona in alt fel. Cu toate astea, nu ai de ce sa-ti faci griji. In 2-3 zile va fi externat.
Despre cealalta nu stiu sa-ti spun, dar cred ca e ceva mai complicata si mai grava.