| blablablab a întrebat:

Buna, ce rol are apa oxigenata pentru curatarea urechilor mai exact? Am auzit povesti pro si contra, ba ca afecteaza, ba ca e bine...thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

NU recomand apa oxigenata pentru curatarea urechilor, fiindca poate crea grave probleme (de auz si de echilibru)!
Apa oxigenata se foloseste pentru dezinfectarea si inchiderea ranilor si este o substanta puternic reativa cu tesuturile fara piele. Daca ajunge la sistemul de echilibru sau la la tampa, atunci le poate bloca functionarea! Rezultatul ar putea fi pierderea simtului de echilibru sau a auzului (surzire).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te lua dupa nimeni, ceea ce spune medicul orlist aia trebuie sa faci nu ce zic unii si altii care nu stiu nimic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te lua după povești în probleme de sănătate. Afectează.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Mie, mi-a fost prescrisă să mă curat cu ea. Aveam o rană infectată. Și a trecut. Cât despre urechi, nu știu ce să zic. Probabil că nici rău nu face daca nu te apuci sa torni toată sticla.

| Feri5 a răspuns:

Apa oxigenată nu se folosește pentru curățarea urechilor. Practic, mie mi s-a spus să pun câteva picături de apă în ureche, pentru a mi se muia ceara, înainte cu vreo 2-3 zile să fac spălături la medicul ORL-ist.