Riscurile sunt ceva mai mari. Organismul tau este slabit si ii va fi mai greu sa se refaca dupa operatie. Imunitatea este scazuta. Cel mai bine ar fi sa te faci bine mai intai, iar apoi sa te supui unei interventii chirurgicale. Succes!
Nu poti sa te operezi daca esti racita pentru ca in primul rand ai sistemul imunitar scazut, lucru ce poate afecta evolutia starii de sanatate de dupa operatie, in al doilea rand in timpul racelii se produc unele schimbari in sange, lucru de poate duce la interpretarea gresita a rezultatelor plus ca ai mucoasa nazala inflamata si vei respira mai greu, etc
In mod normal orice operatie este precedata de un set de analize. Asa ca lasa medicul sa hotarasca. De tine depinde doar sa-i explici cat mai exact starea ta. Multa sanatate!
Nimic, nu are treaba raceala cu operatia . Am trecut eu in vara asta prin cateva operatii si am fost si racit .
Pai eu nu stiu sigur! cred ca ar trebui sa intrbi un doctor! doctorii sunt cei care iti pot spune cel mai sigur si concret raspuns! asa cred eu!
fundita?
Mai bine asteapta... inainte de orice operatie trebuie sa-ti faca analizele de sange si nu ies cum trebuie daca esti racita oricum succes la operatie cand o s'o fai