| ßєtyPєтяσηєℓα a întrebat:

ce sa fac atunci cand am febra musculara, sa scap mai repede de ea? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Buna,ca sa scapi de febra musculara trebuie sa nu iti mai fortezi muschii cu pricina (asta nu inseamna ca nu te poti misca sau nu poti merge), trebuie sa ii lasi sa se odihneasca, de obicei asta tine cam 3-4 zile iar durerea trece treptat.Rabdare!

| AxelBv a răspuns:

Aspirina si citrice (portocale, mandarine).

| AxelBv a răspuns:

Http://dralinpopescu.ro/2009/febra-musculara.html

- Dati dovada de rabdare: febra musculara va disparea in 3 pana la 7 zile fara nici un fel de tratament
- Incercati tehnici de recuperare activa. Exercitiile aerobe usoare maresc fluxul sanguin si astfel ajuta la diminuarea durerii musculare
- Reveniti-va dupa efort prin stretching usor. Intindeti muschii pana simtiti un usor discomfort si mentineti pozitia 10 – 30 secunde
- Masaj bland la nivelul musculaturii afectate. Masajul stimuleaza neutrofilele ( celule albe din sange care lupta impotriva inflamatiei ), reducand durerea musculara
- Faceti o baie cu sare, in piscina sau cada timp de 15 minute pentru relaxare si reducerea tensiunii musculare
- Folositi medicamente: antiinflamatoriile nonsteroidiene precum aspirina sau ibuprofen reduc temporar durerea, dar nu grabesc refacerea
- Vitamina C ajuta la refacerea tesutului de legatura afectat
- Evitati orice activitate solicitanta care poate accentua durerea
- Asteptati ca durerea sa dispara in totalitate inainte de a efectua noi exercitii solicitante

Data viitoare, just fuckin' google it!

| andru10best a răspuns:

Eu apelez la masaj chiar daca doare, dar a doua zi este mult mai bine.

| marinaa9 a răspuns:

Fa miscare in continuare, e greu, e adevarat.dar asta te face sa scapi de febra..nu pastile, unguente sau dusuri calde

| andreebutterfly a răspuns:

Buna!
Multe exercitii, asa am scapat eu. Stiu cum e.
Pe mine ma tinea si o saptamana. Iti trebuie antrenament.
Succes!

| Aaxell a răspuns:

Buna nu poti face nimic ca febra sa iti treaca, se duce de la sine. Incearca totusi sa masezi usor locul, asa mai dispare durerea. Bafta!

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Eu stiam ca trebuie sa mananci putina ciocolata

| Daniel_Petrov_1992 a răspuns:

Sa mergi la un doctor

| Butterfly15 a răspuns:

Bună! Eu am auzit de la o femeie că e bine să bei un pahar cu apă în care pui vreo 2-3 linguri de zahăr. happy

| GreenXp a răspuns:

Asa am avut si eu. Dar trebuie sa stai 3 fara sa depui mult efort si scapi si in 3 zilewinking Good Luck

| GreenXp a răspuns:

Asa am avut si eu. Dar trebuie sa stai 3 fara sa depui mult efort si scapi si in 3 zilewinking Good Luck! fundita? puppy dog eyes

| Boghy82 a răspuns:

Fa exerciti mai grele sa vezi ca o sa scapi de ea

| andrei03100 a răspuns:

Febrele,intinderile si rupturile musculare nu la scoti decat prin consumul de citrice si exercitiu fizic.

Întrebări similare