| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

ce sa fac ca sa nu ne mai apara cosurii?
p. s cei care au degand sa jignesca, blesteme critice si injure ii atentionez ca voi raporta pe site ca si abuz. Suntem membri acestui site ca sa ajutam si sa sfatuim persoanele care au nevoie de ajutorul nostru de aceia se numeste situl TPU-toti pentru unul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Meryem027 a răspuns:

Pai, cosurile apar ori inainte de menstruatie, ori de la o alimentatie nesanatoasa. happy Mananca mai multe fructe si legume, fa-ti masca din diferite fructe, gen pepenele rosu, da-te cu zeama de lamaie pe fata... sau cauta creme speciale la farmacie.happy Te pup!

| adellinas a răspuns:

Foloseste zilnic un gel de curatare cum ar fi nivea young apoi o lotiune tonica, evita machiajul in exces, mancarurile grase, fast food, prajeli etc si in felul acesta o sa ai tenul frumos si fara cosuri. happy

| Aura a răspuns:

Buna. Pai uite, cand iti apar cosurile, foloseste pudra de argila, e destul de buna pentru ten si pentru cosuri. Nici nu costa mult, nici nu necesita mare atentie, ca sa zic asa.happy

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Hey! Este din cauza varstei? Trebuie sa te dai cu creme si sa te speli bine. Sa te feresti de soare si sa mananci mai putin unele mancaruri acre ajuta cosurile [sa zic asa]. Te poti da cu lamaie ca sa-ti treaca, iar apoi dupa ce ai scapat de ele sa te dai cu creme
sper ca te-am ajutat. asa am scapat eu de ele!

| Ganduri albe a răspuns:

Eu folosesc o lotiune cu (virgula)care ma dau in fiecare seara... e de la Yves Rocher dar poti folosi si Lara care o gasesti in magazine la preturi in jur de 6 lei...

| Petronela a răspuns:

Cumpara de la farmacie Zineryt,e foarte bun si se vad rezultatele dupa cateva zile.Ti-l recomand fundita?

NOname
| NOname a răspuns:

In primul rand - o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Zineryt este foarte bun, minunat in lupta cu cosurile si prevenirea lor. Ti-l recomand cu incredere! Aici poti citi mai multe despre acest remediu miraculos (zic eu): http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare tot de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, o masca de argila - o data pe saptamana, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Succes!

| oannah a răspuns:

Sa te demachiezi in fiecare dimineata si seara cu un gel potrivit tipului tau de ten. sa incerci sa nu consumi f multe dulciuri si grasimi, sa faci sport si daca nu trece sa mergi la un dermatalog. conteaza si varsta care o ai. daca esti in adolescenta e ceva normalhappy

| alexutsuuu a răspuns:

Sapun de argila
Le usuci la soare
Zeama de lamaie
Geluri exfoliante(se gasesc in magazine)
si sa astepti.

| giumb a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa folosesti lotiuni si creme care hidrateaza si ajuta pielea si cel mai important nu pune mana pe fata daca e murdara sau asa in general pentru ca o sa. ti incarce porii si daca se irita - iti apar cosuri. Zyneryt ajuta foarte mult dar totusi trebuie sa ai si tu grija de pielea ta. Masti, creme, mancare sanatoasa. Cam atat pentru un ten perfect. (: