| Deea_4962 a întrebat:

Ce sa iau(folosesc )pentru transpiratia excesiva?sad Transpir foarte mult sub brat si fara sa fac nici un efort.Am incercat sa iau magneziu, sa ma dau cu pudra, cu spirt.Nu mai port hainele la care se cunoaste ca am transpirat(desi hainele imi placsadhappy Ce sa fac?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Spala-te cu apa si sapun si da-te cu un antiperspirant

| zacrazy a răspuns:

@Foo210Kur

Tahicardia n-are nicio legatura cu transpiratia excesiva.

Deea, din ce material sunt hainele pe care le porti? Incearca sa porti doar bumbac 100%.

| zacrazy a răspuns:

@Foo210Kur, te-am corectat pentru ca am avut dreptate. De ce te-ai ofticat? N-am spus ca nu o fi de la inima, am spus doar ca nu are legatura cu tahicardia. De curiozitate, da-i un telefon specimenului din familia ta si intreaba-l cum se numeste boala. Asa sunt romanii; tafnosi.

| aaaa12345 a răspuns:

Este unu uni sex si eu ma dau si nu transpir la ora de sport sau la scoala e bun e oleaca cleos si asta e solutia tinand cont ca am 10 ani si nu ar trebui sa transpir

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Ai o problema cardiaca nu ii stiu numele, tahicardie, etc, termeni medicali. Du-te la doctor ca sa iti dea el solutia corecta si functionala. Serios vorbesc!

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

@zacrazy - Te asigur ca de la pitpalac (inima) e problema... am specimen cu aceeasi situatie in familie. Am precizat ca nu stiu numele bolii, dar si tahicardia participa la...in fine nu ma cert cu medicinistii. Si daca nu ati observat fata are probleme doar cu cantitatea de transpiratie nu cu mirosul. Asa sunt romanii, superficiali si bulangii

| Seth_1218 a răspuns:

Hey, am intr-o carte mai multe solutii. Ti-as fi scris aici dar e mult. Daca vrei lasa-mi id-ul tau prin mesaj ca sa-ti spun happy

| oana_4978 a răspuns:

E ceva logic mai ales daca esti la vrasta adolescentei, toti suntem oameni si avem probleme de genul asta. Uni mai mult sau mai putin, spala-te bine si da-ti cu deodorant

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Foloseste antiperspirant nu deodorant happy

| krisss93 a răspuns:

Incearca sa te dai cu bicarbonat am auzit ca functioneaza.

| Alina_2047 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema... si si eu caut o solutie momentan.

| bea3x a răspuns:

In primul rand e important sa porti haine care se potrivesc temperaturii locului in care stai - daca transpiri, incearca sa te imbraci mai subtire. In al doilea rand, conteaza extrem de mult materialul din care sunt facute hainele pe care le porti. Bumbac 100% si materialele moi sunt bune pentru piele, iar cele din alt material favorizeaza transpiratia. Apoi, iti sugerez sa porti haine pe care nu se vad petele acelea inestetice. Eu mereu cand vreau sa-mi cumpar haine, verific cu putina apa daca se fac pete - pe unele haine nu se vede transpiratia. In final, iti recomand un deodorant care este primul care intr-adevar functioneaza pentru mine, chiar si cand esti activa sau n-ai timp sa te schimbi pentru mai multe ore: Dove - http://www.firmeproduse.ro/pictures/p0912/boy4gyrls1260260820.jpg (cel din stanga)

Vezi ca pudra sau spirtul pot afecta mirosul pe care il are transpiratia ta. Ti-as recomanda si sa folosesti un gel de dus cu PH neutru, in loc de sapun, si sa fii uscata cand iti iei hainele pe tine. Nu cred ca ai o problema de sanatate - incearca sfaturile de mai sus, si numai daca nu functioneaza, du-te si la un doctor.

| gabi56 a răspuns:

Odaban antiperspirant costa 75.00 ron te asigur ca nu o sa mai transpiri la subrat nici daca ai vrea se comanda de pe net eu am folosit si este celmai bun

| malyina a răspuns:

Incearca sa folosesti un antiperspirant-tratament. Sunt mult mai eficiente decat cele de pe piata. Eu am incercat Odaban si am fost multumita de rezultate. L-am comandat de pe antitranspiratie.ro/. Bafta!

| zuzu_1945 a răspuns:

Foloseste nivea fresh natural e super bun si eu folosesc

| cerinstelat a răspuns:

S-ar putea sa ai o problema hormonala si ar fi bine sa faci un test da vezi. Oricum se pare ca exista si anumite deodorante mai puternice din pacate nu le stiu numele pentru a-ti recomanda. Oricum citeste despre hiperhidroza.