| Axys a întrebat:

Buna
sad ce sanse are bunica mea sa mai traiasca crying ca fratele mamei mele ia rupt picorul porcu dracului scuzati ca spun asta crying a carat cu roaba niste lemne si ia runcat lemnele pe picor si la spital am aflat ca are sangele gros crying si acuma i face mama injectie in burta ce inseamna asta cas speriata rau crying tin la bunica pentru ca m-a iubit enorm d emult si ma iubeste crying tin s amentionez ca are 83 de ani crying va rog sa imi spuneti crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Calmezăte...totul este în regulă bunica ta o să fie bine!

| Axys explică (pentru OnuOnulică):

happy mult tin la ea si poate uni rad ce conteaza ca am 21 de ani dar tin la ea pnt ca am copilarit la ea si m-a invatat multe dar alti ser mai dori sa aiba o bunica dar nasad poate c anul prtuiesc ce au. mersi inca odata

7 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Calm. Daca nu i s-a infectat nu o sa moara. laughing Totusi e destul de batrana. Deci fii pregatita oricand la o tragedie. Dar din cauza asta n-o sa pateasca nimic grav.

| Axys explică (pentru Rakanishuu):

Habar n-am e si cu inima bunica sad oricum mersi

| Rakanishuu a răspuns (pentru Axys):

N-are treaba, decat daca intra-n panica.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Avand in vedere cca e mai invarsta pot fi lucruri mai complicate, dar la urma urmei i-a rupt piciorul nu a facut infarct sau altceva. Atata timp cat bunica ta are o inima de fier va trece peste. Voi trebuie sa aveti mare grija sa nu i se infecteze piciorul!

| Xena1224 a răspuns:

Mult nu mai are de trait iti dai seama, dar eu zic sa petreci cat mai mult timp cu bunica ta si sa nu-ti mai faci atatea griji

| Axys explică (pentru Xena1224):

Absolut cirect sad iti multumesc din suflet