| Liliana4you a întrebat:

Ce se intampla cu parul si scheletul dupa moarte? Funditabig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlisAlis a răspuns:

Ai de gand sa mori? glumeam
Cand incepe descompunerea toate partile corpului cu exceptia scheletului dispar incet(se descompun )Parul se descompune cel mai greu pentru ca contine numai celule moarte.Scheletul nu se degradeaza, sigur exista si situati, asta depinde cand scheletul poate sa contina unele parti din corp pentru ca acesta s-a descompus mai incet. Funda?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt ultimele care putrezesc.

| xXkenzorXx a răspuns:

Pai tot se descompune, adica nu scheletul pentru ca el continua sa functioneze, dar parul se dezintegreaza (scuze ) si dispare din intreg universul!
Uite link-uri:
http://www.corpul-uman.com/category/anatomie/oasele
http://ro.wikipedia.org/wiki/Schelet
La linkul de la wikipedia mai in jos sunt celulele la microscop!
Funda please ca am nevoie!

| BassHunter13 a răspuns:

Doamne si daca Liliana va da cate o funda ce castigati?! Fomistilor! Eu nu umblu dupa funde ca voi...mie imi place sa ajut pe cineva daca nu stiu stau in banca mea! Voi gata "FUNDA""mai terminati odata!

| xXkenzorXx a răspuns (pentru BassHunter13):

Dar daca avem chef lasa-ne in pace!

| Oxana_8916 a răspuns:

Deschide google.ro si ai sa gasesti raspunsul...

| Valentin42352342 a răspuns:

Deci skeletul ramana si parul deoarece au fibre care nu pot fi futrezite.ele ajuta cercetatorii casa vada daca omul a fost otravit batut etc.

| Valentin42352342 a răspuns:

Ma copii sa stiti ca oasele si firele de par nu putrezesc niciodata intrebati un doctor sau chirurc

Întrebări similare