Daca persoana respectiva ajunge la spital foarte repede are sanse de supravietuire, daca nu...continuarea o sti deja.
E foarte periculos,trebuie sa te operezi cand te doare, nu sa amani, pentru ca se poate ajunge la ceva si mai grav.
Succes!
Aia deja nu se mai numeste apendicita se numeste peritonita si daca nu se trateaza in cel mai scurt timp poate cauza si moartea. daca operatia are loc urgent, se vindeca nu e problema
Sansele sa scapi cu viata, sau fara probleme sunt foarte mari (oricum nu poti muri din asa ceva). Totul va fi curatat si rezolvat in urma operatiei.
Risti sa faci Peritonita...si este foarte grav ...ai riscuri mari de a da ortu popi
Daca te operezi la timp de apendicita, stai 2-3 zile in spital, iar riscurile operației sunt foarte mici.
Daca nu te operezi la timp de apendicita, faci peritonita. Iar de asta trebuie sa te operezi in cel mai scurt timp! Operația are riscuri puțin mai mari si după operație trebuie sa stai 3 săptămâni în spital.
Sansele sa scapi cu viata, sau fara probleme sunt foarte mari (oricum nu poti muri din asa ceva). Totul va fi curatat si rezolvat in urma operatiei. Daca te duci destul de repede la spital sau la un control (dupa o zi sau doua,nu sa stai asa mult, o saptamana), totul va fi bine vor fii sanse de a trai 100%
Daca se sparge apendicita in tine dai in peritonita si 1h ii trebuie ca iti canta popa
Salut! Deci iti spun din propria experienta eu am avut peritonita si incalcitura de mate am fost si in ultima faza si tot am scapat deci sunt sanse sa scapi, dar dupa operatie o sa-ti dea doctori un regim alimentar pentru o vreme. Sper ca te-am ajutat.
Daca a ajuns din timp la spital sansele sunt mari daca nu a ajuns la timp SORRY face PERITONITA asta daca nu a facut deja SANATATE
AnaliaDeepika întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mihaluvv întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: