| dansarabia1234 a întrebat:

Bună. Ce se întâmplă dacă întrerupi anticonceptionale in timpul fiolei? Îți vine menstruația?

Le iau de o luna și 5 zile la recomandarea doctoriței pentru a ameliora durerile de la menstruației.

Încă nu am început relatiile trupesti.

Va rog sa îmi spuneți careva care s-a confruntat cu aceasta situație.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Dacă întrerupi anticoncepționalele în timpul unui ciclu de pilule (fiolei), este posibil să îți vină menstruația, deoarece acestea opresc temporar ovulația și reglează ciclul menstrual. Menstruația poate apărea la finalul fiolei sau imediat după întreruperea lor, în funcție de corpul tău. Este recomandat să urmezi sfatul medicului pentru a evita dezechilibre hormonale sau efecte secundare nedorite.

| DoarDorr a răspuns:

Nu vine menstruatia (aia are ciclul ei) dar poate veni un bebe daca ai o viata sexuala.

| Robert2526 a răspuns:

La 2-3 zile de la intrerupere apare o sangerare ( asemanatoare menstruatiei dar nu chiar menstruatie) care reprezinta inceputul unui ciclu menstrual.

Daca ai recomandare de la medic, de ce vrei sa le intrerupi?

| dansarabia1234 explică (pentru Robert2526):

Pentru ca am dureri de cap mari și nu ma simt bine de la ele de când am început sa le iau de o luna și 10 zile.

| Robert2526 a răspuns (pentru dansarabia1234):

Iei Belara? Spune-i medicului de problema ta, iti poate inlocui pastilele.

Ai luat vreodata Normens?