| Mariaa321 a întrebat:

Ce trebuie sa fac sa ma ingras de la genunchi in jos?
Va rog spuneti-mi sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AxelBv a răspuns:

1) Genoflexiunile lucreaza pulpele, nu gambele.
2) Nu exista "ingrasat" gambele.
3) Pentru a dezvolta musculatura gambelor exercitiul este de a te aseza cu varful labei piciorului pe marginea unei borduri de exemplu, ridicarea pe varfuri si coborarea pe calcai. Excercitiile repetate vor dezvolta musculatura gambelor.

| floryynnel a răspuns:

Baga sport...fiind fata nu vad de ce ai vrea sa te ingrasi de la genunchi in jos... dar am auzit ca mersul pe calcaie ajuta(nu foarte mult, maxim 20m pe zi) la mine cel putin a folosit

| Mariaa321 explică (pentru floryynnel):

Sunt foarte slaba acolo..si as vrea sa ma ingras putin macar..merci pentru sfat

| nicolici a răspuns:

Genoflexiuni in fiecare zi

| endorphins a răspuns:

Buna Mariaa321,
am sa iti spun eu niste chestii.
Nu exista "ingrasat de la genunchi in jos"
Iti voi explica de ce.
Observ ca unii utilizatori spun ca trebuie sa faci genuflexiuni.Total gresit!
"A te ingrasa de la genunchi in jos" nu este tot una cu "a pune masa musculara de la genunchi in jos"
A te ingrasa[in cazul corpului uman si a altor vietuitoare] consta in faptul de a depunde un anumit tesut adipos pe corp[grasime]
Ai observat ca pun ghilimele cand spun "a te ingrasa de la genunchi in jos"?
Stii de ce?
Pentru ca este imposibil!
Corpul uman cand depune stratul adipos[grasimea], depunde uniform, adica peste tot cate putin; nu ai cum sa depui doar intr-un loc mai mult si intr-altul mai putin.La fel este si cand slabesti.Dai grasimea jos uniform, nu doar dintr-un loc.
Sper ca te-am ajutat! Succes! Merit un premiu?laughing