| Rinni a întrebat:

Buna happy! ce trebuie sa folosesc pentru a nu-mi mai cadea parul? straight face sau un tratament daca stie cineva? dau FUNDA! big grin :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un alt tratament foarte eficient si foarte simplu este cu biotina forte si sampon cu biotina.Biotina este buna si pentru par si pentru intarirea unghiilor.Este benefica pentru piele, iar mai nou am aflat ca este eficienta si in scaderea glicemiei, deci in tratamentul diabetului.
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Impotriva caderii parului este bine sa folosesti urmatoarea reteta:
o lingura de gaz, o lingura de rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus.Amesteci bine, aplici bine pe parul spalat, incepand de la radacina spre varf.Lasi timp de 1/2 de ora, clatind bine.Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Pa, pa!

| Rinni explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! O reteta mai simpla? daca se poate big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rinni):

Un alt tratament foarte eficient si foarte simplu este cu biotina forte si sampon cu biotina.Biotina este buna si pentru par si pentru intarirea unghiilor.Este benefica pentru piele, iar mai nou am aflat ca este eficienta si in scaderea glicemiei, deci in tratamentul diabetului.
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!