| jaceline a întrebat:

ceaiul de menta e bun pentru cresterea parului? si cum se foloseste... funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Giada a răspuns:

Eu stiam ca ceaiul de menta e bun pentru parul gras, deoarece reduce cantitatea de sebum.
Dupa ce iti speli parul clateste-te cu infuzia de menta si gata. happy
Sper ca te-am ajutat. :*

9 răspunsuri:
| Giada a răspuns:

Iar pentru cresterea parului cumpara ulei de ricin.
Il gasesti la orice farmacie[costa in jur de 5 lei]winking

| mona a răspuns:

Nu iti creste parul de la ceaiul de menta

| yo547 a răspuns:

Da,ceaiul de menta este foarte bun dar mai este bun si uleiul de ricin. Funda?

| oBuburuză a răspuns:

Da este bun si ceaiul de menta dar incearca uleiul de ricin ( il gasesti la farmacie ) si taieti varfurile odata pe luna ca parul sa creasca daca ai parul ar sau fire despicate.

| jaceline explică (pentru Giada):

Bine...mersi pai folosesc uleiul de ricin chiar azi mi-am luat o sticla si vitamina a uleioasa le amestec cu doua oua si putina miere si pun si ulei de floarea soarelui ca de masline nu ambig grin cred ca e buna nu? ce zici?:*

| Giada a răspuns (pentru jaceline):

Dupa ingrediente cred ca da. happy
Mersi pentru idee. :* Nu stiam de masca asta. O s-o incerc si euwinking
Stiam doar ca pot aplica uleiul de ricin simplu, la fel si cu cel de masline sau de amestecul de miere si galbenus de ou. Dar cred ca toate la un loc dau un rezultat si mai bun.

| jaceline explică (pentru Giada):

Da da da....sunt foarte bune si eu am folosit uleiul de ricin si la masajul scalpului si mi-a oferit rezultate foarte bune, ma refer ca mi-a crescut parul mai repede ca de obicei, si poti sa iti iei de la farmacie vitamina a ca e doar in jur 3 lei nu costa mai mult de 3 lei, asa o sa ai un par foarte frumos si lung dar trebuie sa ai putina rabdare...:* incearca si vezi pa

| Giada a răspuns (pentru jaceline):

Super. happy
Mersi pentru sfat. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu-ţi creşte părul de la ceaiul de mentă, e bun în cazul părului gras.
Ca să-ţi crească părul foloseşte uleiul de ricin, stimulează creşterea.
Te pup!