Pai initial il poti bea de la varsta de 7 ani(deoarece este putin amar si mai poate face rau si stomacelului)
Dar momentan sa iti spun la ce e bun cel de menta:
1.Pentru astm, bronsita, etc.
2.Este analgezic slab, antidiaretic bun, antiemetic puternic(impiedica voma), antifermentativ usor, antiseptic, gastro-intestinal bun, antispastic mediu, antitusiv bun, astrigent usor, bacteriostatic bun, calmant al colicilor hepatobiliare, calmant psihic, carminativ(reduce gazele intestinale), coleretic si colagog puternic, diuretic, expentrorant bun, etc
iar3.Pentru ceai verde:combate cariile, paradontoza, inflamatiile gurii si ale flamingelui, in bolile inimii si a aparatului respirator, bolile metabolice, poate prevenii riscul de cancer, infectiile, tulburarile si digestive.
Te rog frumos sa imi dai fundita pentru ca am stat o gramada sa ti le caut si sa stii ca daca mai ai nevoie de mine cautama pe id-ul mira_liza1 (@yahoo.com) si eu iti voi sta la dispozitie
In general o ceasca de ceai pe zi reduce aparitia cancerului ovarian.
Ceaiul verde te ajuta in a-ti continua cura de slabire, te scapa de stres, inlocuieste cafeaua si protejeaza vederea. Evita-l seara. Varsta nu o stiu
Ceaiul de menta stimuleaza digestia si actioenaza impotyriva starilor de oboseala.