| membrul8 a întrebat:

Buna
cei care au folosit lecitina as dori sa raspunda
dupa ce ati luat timp de o luna sau mai mult, cand isi face efectul?
SI am mai auzit ca lecitina distruge neuronii iar dupa ce nu o mai folosesti iti puterea de memorare mai mult decat atunci cand nu ai folosit-o.E ADEVARAT!
Astept raspuns si sugestii cu privire la aceasta lecitina.
MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Lecitina este un fosfolipid de membrana prezent in mod natural in toate celulele a organismului. Nu ai cum sa ai lipsa de lecitina si este exclus ca ea sa-ti distruga neuronii. Efectul de sevraj cand renunti sa mai iei suplimente nutritive cu lecitina tine mai mult de cacaua cu care e asociata in acestea, care poate da dependenta de cafeina, daca faci abuz. Nimic de nerezolvat cu o ciocolata calda.

| membrul8 explică (pentru Empathizer):

Am citit despre lecitina si stiu dar nu am consumat deloc... daca iti mai puteti da si exemple de lecitina pe care le luati ar fi minunat.Multumesc

| Empathizer a răspuns (pentru membrul8):

Ascolecitina de la Biofarm e foarte gustoasahappy Are ciocolata ca excipient.

... si daca vrei ceva care sa-ti sustina neuronii si sa-ti imbunatateasca capacitatea de memorare in perioadele de examene, Mentat (de la Himalaya) e o alegere excelenta. Se iau 2 pastile pe zi, dimineata si la pranz. E foarte eficient, dar nu e cu ciocolata...

2 răspunsuri: