| lplostonyou a întrebat:

Cer parerea voastra, zeama de la castravete, dat prin storcatorul de fructe si dupa aceea aplicat cu un tampon demachiant pe pielea capului si pe firele de par, are efecte benefice pentru firele de par si pielea capului? va intreb asta deoarece cam de un an sau doi au inceput sa-mi cada firele de par, in fiecare dimineata cand ma piaptan, am piaptanul plin de par, am utilizat numeroase sampoane din comert si chiar si sampoane medicinale din farmacii, am luat chiar si ceva capsule din plante special pentru par, de uz intern, dar nimic, nici un rezultatsad Astept cele mai bune pareri, sfaturi si indicatii. Apropo sunt barbat, 33 de ani, am parul lung legat in coada, nu vreau sa ma tund chel sub nici o forma happy am fost deja si chel, dar nu e frumos chel, mai frumos e cu parul lung happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat

Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe luna.