Cred ca ai hemoroizi.Desi faptul ca imi zici ca ai avut si langa zona genitala, ma cam contrazice.Insa din ce imi spui ca daca apesi se micsoreaza, este un semn al hemoroizilor.Ce pot sa spun? Poti merge la medicul de familie care te va trimite la medic cu siguranta. Daca considera ca sunt hemoroizi nu te va trimite la ginecoloc.Ideea e ca daca esti virgina, ginecologul nu va avea treaba cu zona ta genitala.Cu atat mai mult ca aceasta 'buba' se afla langa anus.Ai putea vorbi si cu mama ta, care ar recunoaste un hemoroid.Nu te rusina, este vorba de sanatatea ta si pproblema se poate agrava. Vorbeste cu mama ta sau cu o persoana de incredere si matura. Daca sunt hemoroizi, trece de la un unguent care se numeste hemorzon.Insa poate fi si furunc(cum se zice in zona mea) cae este un fel de cos mare si care este plin de puroi.Repet,vorbeste cu o persoana care te poate ajuta.
Cred că trebuie să mergi la un medic de dermato -venerice.
Din ce explici tu, cred că este un furuncul, care trebuie cauterizat, ars electric, dar totuși nu îmi dau seama ce poate să fie.
Daca este furuncul,adica o infectie in jurul unui fir de par, acesta se poate multiplica astfel incat sa te trezesti cu o multime de "bube", care netratate corespunzator se vor infecta si vor trebui operate! Din suflet te rog sa o anunti pe mama ta si sa o rogi sa te duca la medic.Sa nu iti fie deloc rusine pentru ca medicii vad zilnic lucruri mult mai ingrozitoare! Trebuie mers la medicul de familie sau medicul scolar care va aprecia daca te indruma spre dermatolog sau spre chirurg si nu spre ginecolog.Sa iti fie mult mai frica daca nu te duci, decat daca te duci la medic! Mult curaj si sa te faci bine, apoi sa-mi scrii si mie care a fost problema.
Pe viitor sa stii ca acea ''gaura a fundului'' cum ii zici tu se numeste anus, si ceea ce descrii tu este posibil sa fie 2 variante:1.sa ai hemoroizi, 2. sa fie vorba despre vreun furuncul. Daca vezi ca nu-ti trece mergi la dr pentru ca trebuie sa faci tratament.
Buna! draga nu te juca cu asa ceva ca nimeni nu te va vindeca intreband.te vei multumi doar cu ceia ce raspundem noi? ai probleme si roaga-te sa nu fie grave.doar un control avizat iti va da un rezultat in urma careuia vei primi un tratament, unguent si cred ca vei fi mult mai linistit/a.
Nu amana vizita la medic!
Nu stiu ce sa zic fetito e grav pe unu l au operat si iau indepartat sfincteru deci iau astupat gaura iti recomand sa mergi la doctor daca vrei sa mai faci treaba mare pe viitor