Orice deficit caloric o sa reduca rata metabolica, asta inseamna ca orice dieta o sa slabesca dar o sa impuna o noua rata metabolica, adica, x are 2500 de calori in prezent, o sa consume 1500 de calori acum, in 7 zile slabeste un kg, acest individ daca nu ar interveni organismul lui ar muri, pentru a preveni moartea iminenta organismul scade rata metabolica cu fiecare kg scazut, intr-un final x nu va mai slabi deloc, daca x va consuma iar 2500 de calori va pune cate un 1k per saptamana, simplu, nu se poate ca o dieta sa nu duca rata metabolica in jos asta este cv imposibil, ar insemna sinucidere curata, daca vrei iti dau eu diete de 1000 de calori cate vrei tu, vei slabi un timp apoi dupa ce vei consuma la fel ca in prezent te ei ingrasa, solutia este scihimbarea stilului de viata, mentinerea este mai grea ca slabirea
Dieta cu lămâie, dacă NU ai probleme cu stomacul.
Ceaiul verde.
Înotul, alergatul.
Renunțarea la unele alimente.
Anul trecut am tinut postul Craciunului, din greseala sa spunem ca am slabit desi mi-a fost benefica. Timp de o luna si jumatate am slabit 10 kg, desi de sarbatori am pus 5 pe mine .
O dieta care a tinut pana sa iau un tratament hormonal, timp de 2 luni am slabit 7 kg, cu dieta Low-Carb, nu am dus foamea, m-am simtit plina de energie, dormeam bine pe timpul noptii, ceea ce conteaza foarte mult. Pe langa dieta asta faceam dimineata si seara jogging. Cu toate ca este o dieta un pic costisitoare, sunt anumite produse cam piperate. O dieta unde poti manca si dulciuri slab in calorii si carbohidrati. Desi este eficienta daca te tii de ea. Totul depinde de corpul tau, cat de rapid arde grasimile, conteaza foarte mult la orice dieta ai tine.
Sport si o alimentatie corecta, apropo dupa 6 nu se mai mananca, daca rezisti