Daca ultima solutie e sa-ti pui unghii false puneti cu gel, nu`s asa de nesanatoase si arata si bine altceva nu vad nici eu
Vai,ticul asta ma chinuie si pe mine si acum )) practic nu pot sa imi tin unghiile mari.Nu cred ca exista vreun tratament pentru asta, totul vine din interior si la un moment dat probabil o sa iti treaca fara sa bagi de seama. Eventual iti pui un elastic de mana si cand vezi ca iti vine sa iti rozi unghiile tragi de elasticul ala )))) (e singura tampenie care mi-a venit pe moment)...dar eu nu inteleg disperarea
Am si eu aceeasi problema. odata tot asa mi-au crescut unghiile mari si mi le-am ros.depinde numa de tine.trebuie sa te controlezi.imi dai funda, te rog
Naspa, si eu fac la fel! E cel mai naspa tic nervos, dupa parerea mea. Ia-ti unghii false sau nu-ti mai rozi unghiile. Bafta!
Si eu aveam acest tic, am reusit cu vointa sa ma dezvat, dar evident nu in totalitate, am ajuns si eu sa imi pun unghii cu gel, iar dupa ce le-am dat o perioada jos nu le-am mai ros deloc. Unghiile cu gel, nu sunt tocmai sanatoase, dar au un aspect ingrijit, iar unghia se regenereaza destul de repede, poate unghiile cu gel/ acril ar fi o varianta. Pe mine m-au ajutat sa nu imi mai rod unghiile, dar sa am si un aspect ingrijit, deci pot sa recomand!