Bună,
Eu m-am operat de apendicită acum un an la un spital de copii din București și a fost totul bine,a fost o operație ușoară.
În timpul operației nu simți absolut nimic,ești în timpul somnului. După ce te trezești ești un pic amețit,ai stare de vomă și nu ai poftă de mâncare, dar oricum nu ai voie să mănânci nimic o zi întreagă.
Te doare și operația bineînțeles dar nu este dureros ca alte operații mai complicate, nu trebuie să îți fie frică sau să te îngrijorezi.
Numai bine!
Operatia este ok anestezicu te ameteste putin. dupa operatie tb sa mananci numai iaurt, supa etc e un regim pe care tb sa il tii cate saptamani, nu ai voie sa te duci la scoala vreo 2-3 saptamani, cand mergi te doare mai ales daca razi e foarte dureros si cand se schimba vremea... E CAM DUREROS dar... e necesar sper sa te ajute
Dydy1 prima data aud ca sa fie dureroasa la ploaie sincer mai facut sa rid.am avut si eu apendicita si acum nici nu o simt si parca nu am fost operata deloc.
Grigore Alexandrescu cand eram mic la 2 ore dupa operatie ma urcasem intr-un castan, dar depinde de fiecare cat de puternic este, e o operatie simpla si te simti fara puteri si un pic ametit din cauza anesteziei cand te trezesti, mancarea cred ca sti supe ceaiuri etc. etc., daca e pentru tine, insanatosire grabnica, si sa mai vedem intrebari de la tine.
Am fost la control la municipal, iar doctoru nu era sigur desi eu tipam pe pat de durere.am facut ecografia si mi-a descoperit colica renala la rinichiul drept.dar tot ma doare in partea dreapta, o fi de la rinichi sau au gresit aia de la spital?
Eu m-am operat.nici o grija iti fac anastezie.dar dupa operatie nu ai voie sa mananci o zi. sper sa-ti revi cat mai curand