Draga mea, eu te sfatuiesc sa te odihnesti mai mult, poti face plimbari in natura, citeste in fiecare zi, poti lua calciu si magneziu.
Nici un medicament nu te face sa tii minte, crede-ma cand eram la scoala ajunsasem sa mananc lecitina ca pe ciocolata (imi si placea la gust), se spune ca lecitina este buna pentru memorie, dar nu m-a ajutat si nici pe alti din anturajul meu. Pe langa lecitina mai luam si vitamine si m-am trezit peste ani cu multe, multe kilograme in plus.
Iar de memo plus, nu stiu, dar nu cred in minuni. Ca sa memorezi ceva trebuie sa fii cu mintea limpede, sa fii odihnita, linistita.
In farmacie exista multe produse naturiste pentru memorie, pana la urma poti sa incerci, am vazut ca cele de la alevia sunt mai ieftine.
Mentat de la Himalaya este foarte bun. mareste capacitatea de concentrare si retinere
Si eu luam in clasele I-IV lecitina,Memo plus etc,si sincer nu aveau niciun efect! Imi pare rau sa iti zic asta dar nu sunt deloc sanatoase toate acele medicamente! Solutia ar fi,ca inainte de un examen,test etc sa te relaxezi,sa dormi,sa te plimbi in aer liber etc! La o emisiune despre sanatate,o doamna doctor ne sfatuia sa facem des exercitii cu creierul:ca de exemplu sa ne spalam pe dinti cu mana stanga nu cu mana dreapta cum obisnuiam,sa numaram descrescator,sa facem un puzzel! In psihologie, exista mai multe metode ce combat uitarea:repetarea(trebuie sa repetam des unele notiuni pentru a nu le uita), folosirea reperelor etc!
Eu nu tin minte si vreau sa beau memo plus nu stiu daca ma ajuta ca vreau sa lnvat engleza
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: