| Amely21 a întrebat:

Cine știe tratamente naturale sau produse care ar putea îndesi părul? Nu neapărat să crească repede, dar să fie mai des. Eu nu am părul gras, mai mult mediu, spre uscat. Dacă știți ceva ce poate ați incercat deja și funcționează. Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Incearcă gama densi solutions de la vichy.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Chelstop de la Favisan. E absolut incredibil. A folosit taica-meu acum vreo 15 ani, cred, si efectiv l-a intinerit VIZIBIL. Incepuse sa ii cada parul si sa incarunteasca, i-a redat culoare, luciu, s-a indesit. A folosit Chelstopul combinat cu nu-mai-stiu-ce sampon. Poti sa suni la Favisan direct sa ii intrebi ce ti-ar recomanda. Au produse exceptionale la preturi foarte bune, doar ca nu prea sunt cunoscuti fiindca nu ingroapa milioane de euro in reclama ca de-alde Garnier si altii...

| Felissa13Eden a răspuns:

Berea mie mi-a mers foarte bine.
Te speli la radacina cu o cana de bere calda(nu incalzita, pusa la soare) si masezi usor capul 5 minute; Apoi clatesti cu sampon.
happy

| Amely21 explică (pentru Felissa13Eden):

Am auzit de ThymuSkin, că ar fi foarte bun. Credeți că e chiar așa și nu e țeapă?

| Razvan342 a răspuns:

Nu recomand.