| SeNyS a întrebat:

Cine stie vreun remediu.sa zic impotriva tusei.de cateva zile am o tuse ftt enervanta(productiva uneoribig grin), am tot asteptat ca poate imi trece cu sirop Paxeladine, pastile Flavamed, ceai...si vad ca nimic.Mentionez ca o am doar de cateva zile, si ma gandeam ca poate stiti ceva voi, pentru ca nu as vrea sa merg la medic.Nu mai suport, nu ma pot odihni bine noaptea, v-as multumi daca mi-ati spune si mie ceva ce a functionat! Funda; x

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Daca tusea ta este productiva, este nosmal sa nu-ti treaca cu Paxeladine, caci acesta este un sirop pentru tuse seaca, iritanta. Pentru tusea ta iti trebuie un sirop expectorant: Mucosolvant, Humex, Mucosil, Rinathiol, etc. sau siropuri naturiste, din mai multe plante: Plantusin, Favitusin, etc. Mai exista si asa zisele leacuri babesti, cum ar fi: sirop de ridiche neagra (se scobeste in mijloc, cu lingurita, o ridiche neagra mare si se pune zahar sau cel mai bine miere de albine si se lasa la macerat pana se obtine un sirop, care se bea, apoi se repeta operatia de inca 2-3 ori, pana vezi ca miezul s-a uscat si nu mai produce sirop), ceai de coji de ceapa si de nuca, ceai de soc, etc. Sanatate maxima!

5 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Ceai din frunze de patlagina; sau o ridiche neagra, se taie capacul si se face o scobitura nu foarte mare (atat cat sa poti pune o lingurita de miere sau zahar); dupa ceva timp se bea siropul rezultat si se pune alta lingurita, si tot asa. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te-ar ajuta ceaiul impotriva tusei, de la fitoterapeutul Avramut Campeanu Aurel...Il poti gasi pe acest site http://www.sanatatecuplante.ro/......e.tpl.html

| ioanaoancea a răspuns:

Solutia cea mai buna este mersul la medic de urgenta. Iti recomand un medic foarte bun la AUDIO-OPTICA, nr de tel pentru programare si detalii este:021. 305. 72. 51

| nitumirela a răspuns:

Am avut o tuse groaznica si ma manca in gat rau tare stiam ca mi-e intodeauna mi-a mers foarte bine cu un singur sirop, si il recomand cu incredere. Exista in farmacie un sirop muguri de brad sau de pin firma este de la FARES este o sticla mai mare de plastic am mentionat pentru ca am cerut o data acel sirop si farmacista imi spunea ca avem alt fel si nu l-am luat ca stiam ca mu-mi face nimic. Sper sa-ti fi fost de ajutor, insanatosire grabnica. Mirela