| Yes a întrebat:

Cineva din județul Constanța ar putea sa îmi spună de unde pot cumpăra nămol? Nu prea mă interesează produsele de peste 50 de lei de la farmacie cu nămol din Marea moartă și nu știu ce alte adaosuri pe care să ceară bani mulți. Vreau să găsesc undeva nămol pur romanesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Nu sunt din Constanta dar am citit pe undva ca cei de la Techirghiol ar vinde. Pe la poarta la un chiosc sau cam asa ceva.
Am mai vazut prin tara ca se vindea namol din zonele lor. Dar aveau un tub mic cu 10 lei. Poate la Techirghiol sa fie mai ieftin raportat la cantitate.

| marinaru777 a răspuns:

La Techirghiol au si un Sanatoriu de tratament posibil sa aiba namol daca era sezonul gaseai si in oras. http://farmaverde.ro/......iol-400-gr