Poți fi răcită, du-te la un control ginecologic, poate ai și candidoză pe deasupra. Așa ca vezi spune-i mamei și duceți-va la medic.
Buna si eu am 14 ani si nu mi-a venit ciclul de foarte multe luni.Inca suntem copii si e normal sa ne intarzie ciclul ori asta ori ca ai umblat cu picioarele goale pe gresie etc si ai facut chist. dar eu cred ca iti intarzie ciclul deoarece trebuie sa se regleze
E doar o intarziere.Asa mi s-a intamplat si mie.probleme pot sa iti vina si de doua ori pe luna cea mai groaznica chestie
Ciclul tau nu este inca regulat. Daca ai avut relatii neprotejate atunci te sfatui sa mergi sa iti iai un teste de sarcina... si asa te vei linisti.Succes.
Si mie imi curge foarte mult acea substanta, din cate ai spus sigur o sa iti vina, poate ti-a intarziat din cauza stresului, sau poate ai racit jos, sunt multe posibilitati. Dar crede-ma ca o sa iti vina. In orice caz, mai astepti putin si daca nu o sa iti vina nici peste o saptamana du-te la un ginecolog. Oricum deocamdata nu te speria, mie o data mi-a intarziat cu 2 saptamani
Si mie mai de mult in decembrie cand am fost operata si eram intr-un stres total cu o luna, in rest intarzieri doar cu 3 zile
:p Si eu am fost operata che cisti, asa ca probabil era si de la operatie, oricum mie mi-a intarziat 2 saptamani si trei luni tot pe acea tata mi-a venit(pe la sfarsitul lunii) si dupa s-a reglementat
Scurgeri vaginale în exces, alb-galbui, branzit. maronii, dureri abdominale... etc
Un control la medic ar fi indicat. Nu te lua după toată lumea, fiecare organism reacționează în felul lui, depinde de alimentație, stres, și așa mai departe. Un control la medic și se va rezolva. Scxurgerea vaginală în exces nu e bună, tu cu gura ta ai spus că este în exces.
Te duci la oraș... vrei să fii sănătoasă te duci nu vrei treaba ta. Fiecare face ce vrea.