| MihaiML a întrebat:

Buna comunitate, am 14 ani cam 1.64 si 64 KG._. Da... vreau sa slabesc, imi puteti da va rog frumos ceva site-uri de pe care pot lua diferite diete va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Nu mai mânca după ora 20:00.
Tine te de cele 3 mese, fără altele în plus.
Un fruct între ele, dar nu abuza.
Nu ți dau siteuri că nu ți recomandat.
Mersul pe bicicleta, nu strica.

| MihaiML explică (pentru Elena9328):

Imi poti da exemple de mancaruri pentru cele trei mese te rog, adica cam ce sa mananc la micul dejun si cat sa mananc si tot asa si la celelalte mese.

| MihaiML explică (pentru Elena9328):

Imi poti da exemple de mancaruri pentru cele trei mese te rog, adica cam ce sa mananc la micul-de-jun si cat sa mananc si tot asa si la celelalte mese.

| Elena9328 a răspuns (pentru MihaiML):

De dimineață o felie de unt cu gem, și o cana de ceai sau pateu, o felie de brânză etc.
La 14 ciorbă, dar nu foarte bogata in grăsimi, de legume de preferat, de pui.
Un piept de pui cu un pireu
Seara orez cu lapte, gris, spaghete
După 18, nu mai mănânci nimic.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Site nu-ti dau, dar alergarea zilnica de minim 5 km te ajuta mult la slabit si la mentinerea sanatatii.

Statul "calare" pe internet are efectul contrariu.

| baru a răspuns:

Alergare, coarda bazin...iti modelezi corpul!

| Kogaion a răspuns:

Nu-ti trebuie mari diete, sau site-uri de specializare, fa sport(alearga cativa km in fiecare zi, sau mergi la sala), incearca sa raresti grasimile, nici dulciuri foarte multe, multe fructe si legume, sfecla rosie este foarte buna pentru slabit si cam atat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Kogaion):

Mai bine rareste carbohidratii. Grasimi poti consuma, daca sunt grasimi sanatoase (ulei de masline, avocado, peste oceanic, migdale/caju/nuci).

| ann19 a răspuns:

Alergat, multa apa cu ghimbir si miere.happy

| poenaru12 a răspuns:

Hey! Cea mai buna dieta e: manaca ce poti, aleagra cat poti, mai fa pauza cum poti si nu mai ascaulta de totii!

| Geania a răspuns:

Parerea mea este ca nu este cazul sa slabesti sau cel putin nu e cazul sa stii o dieta. Ai grija sa nu sari peste mese, dar ridica-te de la masa cand inca nu simti ca te-ai saturat si vei vedea ca senzatia de satietate apare in scurt timp de la terminarea mesei. Mananca fructe, legume, cereale. Mananca alimente alcaline care ajuta la imbunatatirea digestiei, combate constipatia, balonarea, probleme recunoscute pentru faptul ca incetinesc procesul de slabire. Alegeti si apa tot alcalina, eu beau Calipso, apa usor alcalina.Si foarte important nu manca mult seara!

| AmdaStancu a răspuns:

Iti recomand dieta Rina, este disociata si eficientă

| Cosmin86 a răspuns (pentru AmdaStancu):

O dieta disociata, prin definitia ei, este o mare tampenie.

| Royalboy0101 a răspuns:

Apuca-te de sala