A facut in paralel cu amigdalita si o enteroviroza, de aceea a avut diaree severa. Eu zic sa-i urmaresti scaunele si daca are din nou sange in scaun sa-l duci pa bebe la control.
Daca a aparut sange in scaun aceata e o problema graca trebuie sa mergeti cu copilul la sp de boli infectioase enterocolita dizenteriforma trebuie trata de urgenta atat cu antibiotic corespunzator cat si cu administrare de perfuzii, oricum i se vor face analize corespunzatoare atat pentru stabilirea agentului bacterian care a determinat infectia ( shigella, salmonela, e colii) cat si restul.
Scaunul cu sange trebuie sa te trimita urgent la medic. el iti poate spune mai bine ce are, intre timp nu i mai administra nimic, naturist sau nu, medicul va decide ce i face bine.
E posibil ca baietelul tau sa fi avut un virus cu aceeasi situatie a avut-o si baietelul meu am mers cu el la medic si mi-a zis ca are virus nu mi-a dat nimic decat sa-i fac analize ca sa fie sigur ca e virus de spus ca eu locuiesc in israel si aici sunt alti medici alta clima