| inger02 a întrebat:

Buna.
Copilul meu a înghițit
bucata mica de plastic de la o jucarie.
Este a 2 zi momentan se simte bine. Credeți că va avea reacții adverse? Sau va elimina?
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca piesa este rotunjita (nu are colturi), atunci se va elimina in -3 zile, prin scaun.
Trebuie urmarit scaunul!

| inger02 explică (pentru Bula):

Nu era rotunjita. Era rupta asa ca un colt dar plastic. Nu stiu cum sa explic. Sper sa fie ok.
Mulțumesc

| inger02 explică:

Era un telefon de jucarie. Am pus întrebarea pentru un sfat.nu sa fiu certata. O zi buna. Eram curioasa dacă va elimina. Pentru ca nu are reacții nimic.e activ rade.se joaca. A fost o bucata mic din acea jucarie. O zi buna

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Urmareste sa elimine. Daca nu, il duci la Urgente.
Tu trebuie sa stai de vorba cu copilul si sa-i explici ca nu e bine sa manance diverse chestii. Azi e o bucata de plastic, maine va fi o baterie. Si atunci treaba se complica!
Nu ai cum sa-l supraveghezi non stop. Educa-ti copilul!

| inger02 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

E mic.1 an jumătate. Mulțumesc. Urmăresc. Se poate întâmpla oricui.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru inger02):

Mi-am imaginat ca este mic. Dar ii poti explica.
Altii mananca plastilina, lipici, servetele. Trebuie sa le explici. Ei inteleg. Poate nu inteleg limbajul, dar inteleg ca nu e bine ceea ce fac.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru inger02):

Apropos: jucariile cu bucati mici sunt interzise copiilor sub 3 ani, tocmai pentru ca exista pericol de inghitire!
Cum a ajuns pe mana unui copil de 1 an jumate jucarii cu parti mici?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Schimbă-ți numele în diavol dacă tu în loc să-ți suni medicul stai pe TPU.