| Rox1234 a întrebat:

.Cred ca am dermatita atopica, mentionez ca am 16 ani. E stresant rau is rosie toata fata si se descuameaza pielea..nu stiu cum sa fac sa nu se vada atat de rau..ma dau cu ceai de musetel..pana merg la dermatolog ma dau cu ceva cat sa mi amelioreze mancarimile.m-as putea da cu fond de ten ca sa nu se vada roseata? sau as face mai rau? Vreau pareri happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fondul de ten ti-ar face mai rau. da-te cu o crema hidratanta, ar trebui sa iti amelireze si mancarimea si roseata

| Rox1234 explică (pentru Brigaela):

Multumesc mult de sfat happy

3 răspunsuri:
| ionuţxdd a răspuns:

Niciodată să nu foloseşti produse cosmetice pentru problemele medicale, în fondul de ten are tot felul de chimicale, nu recomand, nu-ţi da cu nimic pe faţă, spală-te cât mai des cu apă caldă şi atât, şi mergi la un dermatolog.

| Rox1234 explică (pentru ionuţxdd):

O sa merg urgent oricum happy