Poate este din cauza caldurii, amenajeaza-i un loc mai umbrit si racoros si tot timpul sa aiba apa proaspata. Vezi daca asta este rezolvarea, daca nu atunci mergi la veterinar.
Nu il poti ajuta cu nimic, doar sa-l hidratezi si sa mergi cu el la veterinar. Daca are nasucul uscat este un semn ca se intampla ceva.
Du-te la un veterinar cu el! Tatal meu este doctor! Il voi intreba cand vine acasa despre asta si iti voi spune!! funda?
Si eu am un catel si mi s-a intamplat acest lucru.Am mers cu el la veterinar si mi-a spus ca a facut o infectie la vezica urinara.Mergi repede cu el la veterinar pentru ca daca este o infectie si nu este tratat corespunzator si repede nu va fi bine.Succes si numai bine!
Du-l repede la un veterinar el stie ce sa faca. Numai bine si insanatosire grabnica
Da! are o problema.cel mai bine e sa-l duci la veterinar, pentru a evita orice pericol.pana atunci incearca s ai uzi mereu boticul cu apa rece.asta o sa-l ajute. sper ca te-am ajutat >
Cel mai indicat ar fi sa te duci la un veterinar, deoarece el este in masura sa iti spuna ce sa faci, dar sa ai mare grija la ce veterinar te vei duce trebuie sa te asiguri ca este unul priceput
Poti sa ii dai aspirina sau paracetamol.verisoara mea a incercat si a functionat.
sper sa-ti fiu de folos:*
anonim_4396 întreabă:
Razzvan1612 întreabă: