| AndradaMircea a întrebat:

Cred că de peste o săptămână am aceleaşi probleme: balonare, borborisme în mod constant, chiar şi după ce mănânc. Acum o săptămână şi jumătate, am avut o diaree îngrozitoare, însoțită cu vărsături. După ce mi-a trecut, a apărut constipația, ieşeam foarte greu afară. Iar astăzi, văd că a revenit diareea.
Sunt şi răcită (îmi curge nasul, mă doare în gât, strănut) şi dorm cu gura deschisă din cauză că am nasul înfundat şi aş bănui că ăsta ar fi motivul pentru care am şi un gust amar în gură (prezent şi la fosta perioadă cu diaree, şi a revenit de câteva zile). Şi simt că orice aş mânca, parcă îmi pică foarte greu.
O idee despre afecțiunea mea? Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| raamazma a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!