| Baie1eL a întrebat:

Cred ca sufar de toxiinfectie alimentara.De dimineata m-am trezit si am varsat de vreo 4 ori.Acum dupa ora 13 am mai varsat de 2 ori.Am incercat sa mananc paine prajita si am dat-o afara.Mentionez ca am si diaree si parinti nu sunt acasa.Nu dispun de o lamaie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic sau urgente (dupa caz) sa-ti prescrie un tratament apoi dai un telefon urgent la parinti sa faca cumva ca sa ajunga la tine ori sa mergi pe la o ruda sa iti imprumute niste bani daca ai prin apropiere, efectul pe care il ai se numeste indigestie.

3 răspunsuri:
| Kingus a răspuns:

Mergi la medicul de familie..sau mai inainte poti sa iei un furazolidon(da iti merge burta)si eventual metrocloplamid (pentru varsaturi)Sau daca nu mergi la farmacie..si acolo te pot ajuta! Si in loc de apa bea ceai dar nu foarte colorat! Insanatosire grabnica! Pupici!

| danielaxyz a răspuns:

Loperamid e bun pentru toxiinfectie alimentara

| costis a răspuns:

Incearca biter romanesc 2-3 lingurite pe zi. e cam 20 lei/200 gr.