Am o prietena care a folosit. Iti spun ca dupa 3 luni in care nu ne-am vazut pur si simplu nu am mai recunoscut-o cat a slabit, am ramas socata! si ea a fost foarte multumita de rezultat
Eu am consumat cam jumatate de an shacke-uri din astea fiindca imi placeau foarte mult la gust si se faceau cu lapte(eu sunt mare bautor de lapte). Nici nu am slabit nici nu m-am ingrasat.Tot ce am observat a fost ca dupa ce consumam shacke dala nu prea mai aveam pofta de mancare.
Nu-s bune deloc. Stiu cateva persoane care le tooooot incearca, dar chiar nu sunt bune, daca te apuci si cauti si tu cateva pareri pe net despre ele, o sa te convingi ce rezultate dezastruoase pot avea pentru tine. Dar fiecare cu optiunea lui, ca de, e mai comod sa stai cu in pat la calculator si sa bei o tona de tampenii ca sa slabesti. Ca miscarea acum nu mai e la moda )
Nu, fireste ca nu! Alea sunt niste porcarii, facute sa-ti arunci banii, mai bine fa o jumatate de ora pe bicicleta de apartament ca nu mori
Pai sincer daca tu nu crezi ca sunt bune pentru tine de ce le-ai luat? lasa ca iau altii care vor sa fie mai sanatosi si sa arate mai bine. e ca si cum ai cere parerea despre dacia duster dar unii spun ca din cauza ca se numeste dacia e praf, iar strainii si e chiar adevarat o adora si o cumpara. app si mie imi place marca.DAR, pana nu ii faci un drive test nu ai de unde sa stii!
rox_8767 întreabă: