5000 de calorii pe zi, sau pe toata saptamana?
5000 de calorii pe zi, inseamna sigur ingrasare.
5000 de calorii pe saptamana, inseamna 5000:7 = aprox. 715 calorii pe zi, ceea ce este extrem de putine calorii de mancat, adica practic te infometezi si poti sa lesini.
Minimul de calorii, care-l poti manaca zilnic, ca sa slabesti sunt 1000 calorii.
Pe săptămâna eu anul trecut am mai tinut un deficit caloric si consumam in jur de 700-1000 si am putut slabi
Atunci, care-i rostul intrebarii tale aici, odata ce ai mai facut asta si anul trecut si stii foarte bine?
Depinde ce greutate ai acum. Dacă ești obeza probabil se va cunoaste, dacă ești doar grăsuță s-ar putea sa nu dai prea mult jos într-o saptamana.
Daca stii ca nu este sanatos, de ce vrei sa apelezi la metoda asta? Chiar e mai important aspectul fizic decat sanatatea? Crede-ma ca raspunsul e nu!
Daca ai nevoie sa cantaresti catva anume (pentru o competitie de box sau alt sport cu divizii de greutate, de exemplu), stand in sauna inainte de momentul in sine vei putea da jos greutatea pentru o ora doua, apoi sa te rehidratezi.
Daca vrei sa arati mai bine, sa incerci sa dai jos 5 kg intr-o saptamana e o idee foarte foarte proasta. In primul rand, nu ai cum, e o limita de cat accepta corpul sa dea jos, chiar si daca stai complet fara mancare. In al doilea rand, o sa le pui imediat inapoi pe tine. In al treilea rand, o sa iti stresezi corpul atat de rau de la ideea cu 5000 calorii pe saptamana, incat o sa se vada si pe ten ca nu esti ok.
Cum 5000? Calorii pe zi? Păi în felul ăsta o să-ți distrugi sănătatea în ultimul hal nu ai cum sa mănânci atâta într-o singură zi e nu știu pentru mine e de ne crezut așa ceva poate doar dacă vad cu ochii mei atâta da asa nu te cred ca poți sa mănânci atâta de mult ai grija de sănătatea ta nu te juca cu sănătatea ta.
Nu poți sa slăbești dacă nu faci efort nu există slăbit fără efort grăsimea aia tot pe tine rămâne ori cât de sănătos ai mânca și ai bea nu se evaporă nicio grăsimea nu dispare nicio grăsimea nu există slăbit fără efort fizic și dacă faci foame riști săte îmbolnăvești să-ți îmbolnăvești sitemul imunitar și nu numai atâta poți face și ulcer și probleme de sănătatea grave foame nu slăbește și în nici caz nu slăbești dacă mănânci cât ai zis tu acolo 5000.
E mult rău să mănânci atâta explodează stomacul unde sa bagi atâta deodată.
Nu,ma refer sa consum pe saptamana 5000 de calorii
Poți sa slăbești așa.
Nu mănânci dulciuri este greu știu nu este ușor ca omul are nevoie și de dulce da poți sa iei dulce și din fructe înlocuiești toate cips urile sucurile toate enegrziantele cu apă doar apă și în loc de dulcirui toate cancerigenle cum ar fi cips ciocolată mai știu eu ce toate prostile astea de chimicale le înlocuiești cu ceva bun ceva sănătos să-ți poate face bine la sănătatea nu rău ce așa greu? Nimic trebuie chiar sa vrei cu adevărat să-ți fie bine la sănătate și nu rău că doar ai o rațiune poți sa judece ai o conștință poți sa judeci nu? Adică nu le aveam totuși degeaba da și uite asa trăiești sănătos și conștient păi cei atâta de imposibil? Nimic
Și efortul fizic este baza ca să ști că poți să mămici cu tonele sănătos și sa bei cu tonele sănătos dacă ni faci efort fizic nu Exist nicio magie ca grăsimea de pe tine să se ducă fără efort fizic nu dispară nu se evaporă nimic fără efort fizic și mâncarea sănătoasă sper ca am putut cât de cât sa pot ajuta într-un fel cu propiul meu sfat salut și ai grija de sănătatea ta Maria2008op
Ascultă, totul depinde de activitatea fizică, dacă mergi la un șantier să bagi la betoane atunci vei slăbi repede, dacă stai în pat mâncând chipsuri și te uiți la Netflix vei slăbi până la sfântul doarme?
Dacă aveți o problemă de sănătate care vă împiedică să faceți activități fizice
Trebuie neapărat să mergi la un doctor
Nu luați suplimente sau medicamente pe cont propriu, riscați să aveți probleme de sănătate
Dacă vrei o dietă bună atunci mănâncă alimente vegetale fără grăsimi, niște mere și bea cafea fără zahăr nu mâncați mai mult de 100 g de pâine, mănâncă pește la cuptor cu legume la vapor și nu știu nu îți cunosc gusturile la mâncare nu sunt nevastă ta?
Buna,eu sunt o fire cat de cat activa nu stau toata ziua in pat fac in jur de 5000-10000 de pasi pe zi plus alte activitati