| carla73838 a întrebat:

Bună, credeți ca de la o palma mai zdravănă in spatele capului pot pati ceva? Adică vineri mi am luat o palma in cap de cineva, ciudat, stiu, iar eu de atunci parca ametesc atunci cand îmi aduc aminte. De exemplu azi când am ajuns acasă, am început sa ma gândesc la palma aia și mi-a început ameteala ușoară. Eu amețeli mai am, mai ales ca am și lipsa de fier ei vitamina D. Rog seriozitate și ofer funda unui răspuns bun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adinariunrtatard a răspuns:

In principiu nu ar trebui sa ai nimic, aceasta ameteala este si pe sistemul nervos.
Gândindu-te la ce ai patit activezi niste centri nervoși din creier.
Eu am cazut in cap, am stat o perioada inconstient nu stiu cat timp.
Dupa acel eveniment nu am avut reacții adverse.
La tine poate mai fi si din cauza la gat, deoarece primind lovitura de sus presiunea lovituri s-a lasat pe cervicala afectand un inel cervical care momentan inca este inflamat.
Dar dupa o perioada va trece de la sine.
Daca tot se mentine aceste simptome mai bine mergi la un control neurologic.
Sanatate

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la o palma nu patesti nimic.
Doar daca te lovea cu parul sau fierul, puteai sa ai dureri de cap sau capul spart, dar de la o palma, nu ai nimic!
Daca ai ameteli atunci alea sunt de la anemie, d ela lipsa de calciu sau diabet dar nu de la o palma.

| sierra1 a răspuns:

"vineri mi am luat o palma in cap...și mi-a început ameteala ușoară... ofer funda unui răspuns"

totuși, care ziceai că e intrebarea?

| ClaudiuMotanul a răspuns:

Nu trebuie sa te îngrijorezi absolut deloc. Dat fiind ca poate acea lovitura te-a luat prin surprindere creierul tău a rămas cumva fixat în acel moment al loviturii. Cu timpul creierul tău va uita de întâmplarea asta. Ca sa accelerezi procesul încearcă sa iti găsești diferite chestii de făcut, în general chestii ce iti place sa faci