Nu te mai incrunta, poarta ochelari de soare afara hidrateaza pielea cu o crema buna specifica varstei tale si cam atat.
tu porti vina! renunta la gestul de a-ti increti fruntea. mie mi-au disparut acele riduri si n-au reaparut nici dupa 40 de ani.
Buna!
In primul rand, nu cred ca este normal la varsta ta sa ai riduri. Daca ai fost stresata, era insa de asteptat sa iti apara la un moment dat. Barvo tie ca nu te machiezi, ai eliminat o posibila cauza. Spui ca este prea devreme sa iti dai cu creme, este insa si prea devreme sa ai riduri. Nu cred ca sunt ceva daunator, ba chiar ar putea sa te ajute. Relaxeaza-te si incearca ceva tratamente recomandate de farmacisti.
Bafta!
Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să renunți la obiceiul de a-ți încreți fruntea. Ori de câte ori vezi că ești încruntată, încearcă să-ti relaxezi fața cât poți, descrețește-ti fruntea, nu ai de ce să te stresezi la vârsta asta
Buna! Teoretic nu ar trebui sa ai riduri definite la varsta asta deoarece nici macar nu s-a incheiat dezvoltarea fetei complet. Insa intr adevar in urma stresului continuu sau a unor socuri pot aparea aceste riduri so chiar fire albe. Daca zici au aparut acele linii pe frunte si te deranjeaza aparitia lor pot incerca niste masti faciale, gasesti aici: ...otriva-rid
frumusete/cele-mai-bune-si-ieftine-metode-sa-scapi-de-riduri-masti-de-fata-si-ingrediente-minune-pentru
Sper ca te am ajutat. Funda?:)