anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cu 2 zile-n urma am avut al 3-lea contact sexual. Am folosit prezervativ. De ieri a început să mă doară prin burtă, am niste senzatii de greata. De la ce sa fie? Ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adrianamara a răspuns:

Nu esti insarcinata, asa am patit si eu la a -l doilea contact ma simteam urat nu stiu de ce probabil ca era ceva nou si eu inca nu ma obisnuisem!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate trebuie sa iti vina ciclu sau ai mancat ceva ce nu ti-a cazut bine

| desertflower a răspuns (pentru mona):

Ciclu mi-a venit pe 15

| mona a răspuns (pentru desertflower):

Insarcinata nu cred ca esti pentru ca nu erai in perioada fertila...o fi de la mancare, caldura, cine stie...

| desertflower a răspuns (pentru mona):

Bine, mulțumesc!

| NnDWtf a răspuns:

Ce nume o sa ii pui?

| desertflower a răspuns (pentru NnDWtf):

Băiat-Dariu Fată- Alexandrina

| desertflower a răspuns (pentru NnDWtf):

Darius*

| marya868686 a răspuns:

Poate esti gravida, trebuie sa faci un test de sarcina

| desertflower a răspuns (pentru marya868686):

Primele 2 contacte le-am avut cu o lună-n urmă c.m mi-a venit.

| Cuppycake001 a răspuns:

Dupa 3 zile nu o sa ai niciodata simptomele unei sarcini. Dupa cel putin 3-4 saptamani apar simptomele, pana atunci asteapta sa-ti vina menstruatia..si abia atunci daca iti intarzie iti faci un test de sarcina. Dar trebuie sa stii ca testul de sarcina trebuie facut dupa cel putin 2 saptamani de la ultimul contact sexual neprotejat! Dar stai calma, mai ales daca ai folosit prezervativ...nu esti gravida