anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce sa ma dau la articulatii pentru reumatism.Adica am dureri foarte mari si vreau un medicament sau un remediu care sa imi amelioreze durerile sau care sa le faca sa dispara.Am aproape 15 ani(luna asta ii implinesc) si am reumatism, e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De unde stii ca ai reumatism? Ti-a spus matusa sau vecina? happy
Medicii cunosc foarte bine mecanismul reumatismului si tratamentul necesar. Ca urmare, daca ti-ar fi fost diagnosticat reumatismul, atunci ai fi sub tratament, care da efecte deja in primele saptamani si se vindeca in 6-12 luni.
Durerile de articulatii insa pot avera si alte cauze, cum ar fi cresterea (la varsta ta, asemanator cu durerea dintilor cand cresc) sau sedimente depuse, ce nu se elimina prin urina (mai ales la varstnici).

Ca urmare, trebuie sa faci cateva investigatii medicale serioase, stabilita cauza durerilor si tratat efectul.
Sectiile de reumatologie au aceasta competenta si specializare.

| Violleta2022 a răspuns:

La varsta pe care o ai, pun pariu ca nu ai reumatism, astea sunt dureri de oase in crestere, foarte des intalnite la copii de varsta ta!
Manaca sanatos si fa sport, asa vor dispare durerile.
Si bucura-te ca te inalti, asta este semn ca osatura ta creste f mult in perioada asta!

| Ralukafay a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu sunt deloc inalta si sunt sigura ca am reumatism.Am 1 52 la 15 ani.Asta nu e inaltime.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ralukafay):

Eu sunt convinsa ca nu ai deloc reumatism. Este imposibil ca un copil in crestere sa aiba reumatism...
Bineinteles ca de acum incepi sa cresti, iar ca sa vezi cat ai crescut, rtoaga pe mama sau taat sa te masoare la tocul usii acum si apoi s ao mai faca la 16 si 12 luni, sa vezi ca vei creste multi cm.
Tu esti atat de mica ca nici nu indeplinesti vreo conditie ca sa ai reumatism... astea sunt doar franturi d conversatie ce auzi si tu pe la batrani, dar la copii nu se poate asa ceva.

| Freya1 a răspuns:

Mergi la medic sa iti puna un diacnostic nu fi incapatanata sa iti pui singura. Daca ai asta o sa iti dea el un tratament probabil diclofenac dar nu lua tu dupa ureche

| kiri11 a răspuns:

Citeste mai multe despre produsul flexa plus. Poate te va ajuta happy Este un produs bunicel pot spune. happy

| kiri11 a răspuns:

Iti pot recomanda si produse cu magneti neodimi. Cunosc produs doar pentru zona genunchilor, knee aktive se numeste si este chiar bun produsul happy

Răspuns utilizator avertizat
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Îți recomand cel mai nou și revoluționar produs de pe piață: https://www.comenziforever.ro/......move-ID446

| Takishima a răspuns:

Daca ai reumatism asa de tanar trebuie sa ai probleme cu coloana. Adica ce te doare mI exact? Muschii de la coloana cand ploua sau la picioare montul? Daca e vorba de spate atunic trebuie sa ai probleme cu coloana. Sa mergi sa faci raze x poate ai scolioza. Sa faci gimnastica. Miscarea trunchiului in cerc si a mainilor pe langa corp, exerciitiile fizice de orice fel sunt bune. Mai bune decat cremele. Sa vezi ca iti e mai bine dupa. Si inot e bun daca ai unde.

| Ralukafay a răspuns (pentru Takishima):

Ma dor incheieturile de la maini si picioare.

| Takishima a răspuns (pentru Ralukafay):

Mai bine te duci la medic si faci niste analize.

| bubu12234 a răspuns:

Daca inca din copilarie ti-au fost administrate multe antibiotice, da, este normal, te-au afectat. iti recomand ca si crema - Puterea Calului, dar iti recomand si niste analize prin care iti vor fi recomandate niste injectii cu care vei scapa de problema definitiv!