anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu o saptamana in urma m-am distrat cu prietenii si s-a primit ca am servit prea mult alcool.A doua zi mi-a fost rau de tot,insasi inspre seara iarasi am servit, mi-a fost mai bine, insa a 3 zi deja dimineata de asemenea imi era foarte rau.Deci am servit 2 zile, sa spun asa. Apoi a fost ok, insa au trecut vreo 2 zile si simt cum ma doare capul.Dar ma doare cam straniu.Parca simt o stare de lesin.Cand stau culcat nu ma doare asa tare,cum ma ridic din pat,iarasi incepe sa ma doara.
Adica ma simt ok, am pofta de mincare, nu ma doare nimic in afara de cap.Nu pot suporta starea aceasta de parca m-ar bate vintul.Sa fie aceasta o consecinta din cauza alcoolui? cu jumate de an in urma,am mai patit asa ceva, am fost la doctor si mi-a spus ca am cefalee vasculara, adica s-a coagulat singele prea tare si circula prea greu si din aceasta cauza ma doare capul.Voi ce parere aveti? careva din voi s-a ciocnit cu astfel de probleme?

P.S Ms.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Te doare din cauză că ai consumat băuturi ieftine din comerţ. Mai ales de la bere si vin fabricat vara te doare cel mai tare. Eu îţi recomand să stai cât mai mult afară, faci ceva mişcare, dormi bine, o baie fierbinte, te descurci tu. Eu nu consum decât vin de casă, 100% natural şi nu am probleme.

| Carton a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. Cum ma ridicam din pat ma durea capu destul de rau, cand stateam intins nimic. Am stat in pat vreo 2-3 zile si am dormit aproape incontinu. Idea e ca ai acumulat mult prea multa oboseala si corpul tau nu face fata, trebuie sa te odihnesti.

| Hash001 a răspuns:

Dormi o gramada. Bea cafele tari/ceaiuri tari. Stai acasa o perioada si culca-te.

| IonutAxi a răspuns:

Nu am patit asa..am patit sa ma doara capu, dar nu dupa cateva zile dupa ce consum alcool. Cel mai bine mergi la un medic si rezolvi problema